e hënë, 3 shtator 2012

Vip shpija live


Telegrafi ka mësuar se këto ditë është arritur marrëveshja mes kompanisë DigitAlb dhe K-Studio. DigitAlb ka siguruar të drejtat televizive të transmetimit të edicionit të tretë VIP Shpija 3, ndërsa për këtë K-Studio do të duhet t’i plotësojë kushtet e kërkuara nga kompania më e madhe televizive shqiptare.
Këto standarde të cilat është dashur t’i plotësojë K-Studio ka qenë dhe arsyeja kryesore pse është vonuar fillimi i VIP Shpija 3. Këto standarde kanë të bëjnë me dizajnin e ambientit, i cili do të jetë unik dhe kombinim i dy kulturave, teksa koncepti i qëndrimit të banorëve do të jetë atraktiv për shikuesit.

e enjte, 30 dhjetor 2010

Vip shpija - live

Sipas lajmeve me te fundit edicioni i 2-te i reality show vip shpija do filloje menjehere pas perfundimit te shpija e kosoves 2. Vip shpija eshte nje reality show qe do te grumbulloje fytyrat e njohura te estrades shqiptare ne nje shtepi 24 ore para kamerave.

e premte, 26 nëntor 2010

Shpija e Kosoves 2

Per ta pare live ju duhet te shperndani (share) ne Facebook me poshte

e diel, 24 tetor 2010

Shpija e kosoves 2 live

Per ta pare live ju duhet te shperndani (share) ne Facebook me poshte

e shtunë, 23 tetor 2010

Shpija e Kosoves 2 aplikimi

Per te aplikuar ne shpija e kosoves 2 ju duhet te shkarkoni formularin me poshte
Shkarko formularin
Pasi te shkarkoni formularin e shpija e kosoves 2 ju duhet ta plotesoni ate dhe ta dergoni ne shpija@kujtesa.com. Ne aplikim duhet te perfshini edhe 2 fotografi (portret i fytyres dhe tere trupi)
Shpija e kosoves 2 live

e mërkurë, 15 shtator 2010

Shpija e Kosoves 2 - Aplikimi ka nisur

Ka nisur aplikimi per Shpija e Kosoves 2
Nese jeni i interesuar te merrni pjese ne reality show Shpija e Kosoves 2 dhe ta ndryshoni jeten tuaj atehere shkarkoni formularin me poshte qe ju sherben per aplikim ne Shpija e Kosoves
Shkarko ketu
Per te hapur formularin ju duhet programi Adobe Reader

Ju deshirojme suksese

e martë, 7 shtator 2010

Shpija e Kosoves - Live

Per ta pare live ju duhet te shperndani (share) ne Facebook me poshte